Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Οδηγίες για προφορικές και αναρτημένες (poster) παρουσιάσεις

Οδηγίες για προφορικές παρουσιάσεις:

Η διάρκεια κάθε προφορικής παρουσιάσης είναι 15 λεπτά τα οποία κατανέμονται ως εξής: 10 λεπτά ομιλίας. 3 λεπτά ερωτήσεις - συζήτηση και 2 λεπτά για την αλλαγή του ομιλητή. Οι παρουσιάσεις Powerpoint μπορούν να είναι στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά. Η ομιλία, επίσης, μπορεί να είναι στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

Πριν την έναρξη κάθε θεματικής ενότητας οι ομιλητές παρακαλούνται να έχουν μεταφέρει την παρουσίασή τους στον υπολογιστή μέσω USB. Θα υπάρχει μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής που θα μπορεί να σας βοηθήσει. Ο υπολογιστής διαθέτει MS Office, Adobe Reader, Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Windows Media Player και VLC Media Player. Σε περίπτωση που η παρουσίασή σας απαιτεί την χρήση ιδιαίτερου λογισμικού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε έγκαιρα με την Οργανωτική Επιτροπή (chemconf20@gmail.com).

Οδηγίες για αναρτημένες (poster) παρουσιάσεις:

Την ημέρα της παρουσίασης του poster σας μπορείτε να το αναρτήσετε από τις 08:30. Οι συγγραφείς παρακαλούνται την αφήσουν το poster τους αναρτημένο κατά την διάρκεια της παρουσίασης και κατά την διάρκεια της θεματικής ενότητας των poster, παρακαλούνται να βρίσκονται στο poster τους.

Οι πίνακες ανάρτησης των poster έχουν διάταξη πορτρέτου και οι διαστάσεις τους είναι: 100 cm (πλάτος) x 120 cm (ύψος). Τα απαραίτητα υλικά για την ανάρτηση του poster παρέχονται από την Γραμματεία του Συνεδρίου.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Εκ της Οργανωτικής ΕπιτροπήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου